Resetten IP adres ANPR Lumo naar fabrieksinstellingen

De vereiste bestanden bevinden zich in de bijlage

Zorg ervoor dat het IP-adres van uw laptop is ingesteld in het bereik 192.168.3.xx
Open een dosbox en start een eindeloze ping naar de camera:
Ping 192.168.3.15 -t
  1. sluit de camera aan op hetzelfde netwerk als uw Windows-pc zet de camera aan
  2. wacht ongeveer 2-3 seconden
  3. voer het batch-script nano_fix_ip_windows.bat uit (dubbelklik op nano_fix_ip_windows.bat)
  4. na uitvoering dient de camera bereikbaar te zijn onder het standaard IP-adres 192.168.3.15.

Dit proces vereist mogelijk verschillende pogingen om te werken.
Varieer de tijd in stap 3 als een poging niet lukt.
We raden aan om een vaste voeding (24VDC) te gebruiken in plaats van POE.

opmerking: het bijgevoegde programma wordt soms geblokkeerd door virusscans, we gebruiken een tool genaamd netcat die soms wordt geblokkeerd.